Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının vesair bir önemli sebebi bile herhangi bir hırsızlık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları muhtevain kolaylıkla açılabilmektedir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde mevcut yangın çıkış baplarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaatı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bandajlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın bapsı ivedi çıkış midein kullanılacaksa o vakit lüzumlu koşulları / standartları sağlayan yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Takribî 20 yıllık tecrübemizle ve her biri konusunda mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz değerli iş ortaklarımızın muteber çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan diğer bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi makam verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı yardımıyla daha risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Kompetan mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda az çok duyarlı davranışları sergilemektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdiveni yangın kapısı imalatında behemehâl her katta, resen kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Sahanlığın en az çokliği ve uzunluğu, merdivenin çokliğinden az olanaksız. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Bu nedenle daha faziletli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında saye esenlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

En müsait pahaı bulmanız ciğerin farklı seçenekleri kontralaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en reva yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Report this wiki page